Sivut

keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Get a grip.

Ylä- ja alamäkeä on riittänyt. Voin kuitenkin ilokseni sanoa, että hyvään suuntaan ollaan menossa. Oon saanut syömisille taas arjen mukana tietyn rutiinin ja olo on aikalailla hyvä. Ei väsytä enää niin paljoa ja vatsakin kiittää. Ainoa mikä tällähetkellä vähän vaivaa on köyhyys, eli ei ole varaa ostaa ihan kaikkea sitä terveellistä kamaa mitä haluaisi. Onneksi on mahdollista myös syödä edullisesti ja terveellisesti.
Stressaan aivan mielettömästi kaikesta. Oppari painaa päälle, kesän rahattomuus ahdistaa ja kämppienkin metsästys aiheuttaa päänvaivaa. Koetan mahduttaa päiviin kaikenlaista kivaa lievittämään ahdistusta, esim. kahvitteluja kavereiden kanssa ja divareiden kiertämistä. Varattiin myös helmikuulle ruotsinristeily tyttöporukalla kun saatiin Siljalta Promenade hytti niinkin mukavaan hintaan kuin 12,50 per henkilö. Tekee hyvää päästä edes hetkeksi pois tutuista, joskin ihan kivoista, kuvioista.
Huomenna käyn testaamassa viimeinkin City Centerin BeGood Barin, jota olen kytännyt avaamisesta asti muun muassa Instagramissa (http://instagram.com/begoodbar) ja ihan livenäkin ohimennessä kuolannut ihania smoothieita ja muita terveellisiä herkkuja. Katotaan sitten huomenissa oliko odotus sen arvosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti