Sivut

tiistai 6. tammikuuta 2015

Hi there.

Joulusta ja uuden vuoden kekkereistäon nyt kunnialla selvitty. Pahoittelen pitkää taukoa edellisen ja tämän postauksen välillä, mieletön kiire ollut kokoajan. Sosiaalinen elämä on kukoistanut. Huomenna kuitenkin paluu töihin ja arki alkaa taas rullaamaan tutulla painollaan.
Painosta puheenollen; ahdistaa aivan mielettömästi. Tunnen itseni aivan valtavan ylipainoiseksi valaaksi, enkä edes uskalla harkita vaa'alle astumista. Pakko arjen alkamisen mukana palata taas parempiin ruokailutottumuksiin, lomalla kun tuli syötyä vähän miten sattuu ja milloin sattuu. Ja ryypättyä liikaa, huh..
Tammikuu on minulle taas lihaton kuukausi, vaikka sinänsä vähän tylsää koska syön muutenkin lihaa niin naurettavan harvoin. Kuukausi ilman kananmunaa ja maitotuotteita sen sijaan olisi ollut ehkä haastavampi, mutta niistä en ole valmis luopumaan. Lohta ja muita mereneläviä aion syödä silloin tällöin. Alkoholia ja sokeria pyrin vähentämään ja syömään muutenkin laadukkaammin.
Kesällä aion pystyä pitämään bikineitä ilman itkua. Kai?

4 kommenttia:

  1. Mietinkin tänään, milloin kirjoittelet taas! Kiva kuulla siusta :)

    Suosittelen maidottomaan ja kananmunattomaan elämään ;) tulee hyvä fiilis! :)

    Tsemppejä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Maidoton ja kananmunaton elämä kyllä kiinnostaisi vähän, mutta en oo ehkä vielä valmis luopumaan viilistä <3 Rakastan viiliä :--DD Mutta voisihan esim. muita maitotuotteita toki vähentää. Kiitos kommentistasi (:

      Poista
  2. sulla on tosi kiva tyyli kirjoittaa! jään seurailemaan sun kuulumisia :) tosi paljon tsemppiä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, varmaan eka kerta kun joku kehaisee meikäläisen epäselvää pikakirjoitusta <3 Kiitos paljon (:

      Poista