Sivut

keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Could you like my flaws?

Tapahtuipas jännittävästi. Olin eilen treffeillä, joita jännitin aivan valtavasti etukäteen. Koin olevani lihava, inhottava, epäkiinnostava ja kaikin puolin huono ihminen. Mutta ihan turhaan. Oli mielettömän rentoa ja kivaa ja kyseinen tyyppi haluaisin nähdä uudelleenkin mahdollisimman pian. Jesh! Jotain pientä valoa tähänkin koulustressin ja painoahdistuksen täytteiseen elämään.
Vähemmän tätä.
Syömiset eivät sen sijaan mene järin hyvin.. On muka niin paljon muuta ajateltavaa, että syöminen vain tapahtuu ilman suurempaa suunnitelmallisuutta tai ajattelemista. Siihen täytyy saada tosissaan muutos. Tänäänkin on mennyt ihan miten sattuu. Liikaa leipää "koska se on nopeeta", liian pitkät ateriavälit ja liikaa epäterveellistä paskaa kun nälkä vihdoinkin iskee.
Ja lisää tätä!
Sain eilisen ja tämän päivän sairaslomaa kurkkukivun takia, joten suunnittelemani lenkkikin siirtyy nyt vähän. Kunpa nyt viimeinkin paranisi kunnolla, puolikuntoisuus on rasittavaa. Huomenna pistän ainakin syömiset ruotuun kunnolla, en jaksa tätä turvonnutta ja väsynyttä oloa enää. Enemmän vettä ja vihanneksia, vähemmän ravintoarvotonta höttöä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti