Sivut

maanantai 8. joulukuuta 2014

Try.

Uusi viikko, uudet kujeet! Takana pitkästä aikaa onnistunut päivä ja olo on parempi kuin aikoihin. Ahdistus helpottaa ja vatsakin voi heti paremmin. Sain myös pitkän aikaa hautomani ja stressaamani esseen vihdoinkin alta pois kun naputin monta tuntia putkeen motivaatiopuuskassani. Kaikin puolin aika hyvä olo kerrankin.
Tämän aamun aamupala.
Aamulla söin pitkästä aikaa kiireettömästi luonnonjogurttia marjoilla. Tuntui oikeen muistutukselta kuinka hyvä olo terveellisestä ruoasta tuleekaan. Pakko päästä eroon kaikesta paskasta, jota on tullut mätettyä viimeaikoina. Pakko saada se aamuisin rullaava motivaatio kestämään iltaan saakka. Tänään se onneksi kesti ja iltapala oli Skyr -rahka, omena ja klementiini teekupposen kera.
Eilisen aamupala; kaurapuuroa rusinoilla, kanelilla ja cashewlla.
Tästä tulee hyvä viikko, se on päätetty. Huomenna nään ihastustani taas, keskiviikkona syömään kaverin läksijäisten kunniaksi, torstaina ostamaan joululahjoja ja viikonloppuna ehkä vähän kirppistelemään. Tähän suht menevään yhtälöön ei kuulu roskaruuan syöminen "koska on niin kiire." Nyt harjoitellaan tosissaan laadukasta syömistä normaaleissa, kiireisissä olosuhteissa.
Päivällinen tänään; porkkanalaatikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti